Helpea

- faceți cunoștință cu noi

Faceți cunoștință cu noi

Centrul Dumneavoastră de despăgubiri Helpea este o companie cu mulți ani de experiență în obținerea efectivă a despăgubililor pentru persoanele păgubite în urma accidentelor. Misiunea noastră este să ajutăm în aceste situații dificile de viață, astfel încât despăgubirea obținută să fie corespunzătoare prejudiciului suferit.

Asiguratorii se folosesc deseori de neştiința păgubiților, plătind sume mai mici de despăgubiri. De aceea, merită să beneficiați de serviciile noastre și să vă asigurați că ați epuizat toate remediile disponibile pentru suferința dumneavoastră. Echipa noastră de personal profesionist și cu experiență vă va ghida practic fără participarea dumneavoastră – tot ce trebuie să faceți este să furnizați documentele legate de accident și să oferiți o împuternicire de reprezentare a companiei noastre. Vom avea grijă de toate celelalte și vom acoperi toate costurile legate de obținerea compensațiilor.

Nu percepem nicio taxă preliminară, iar singura remunerație este comisionul pentru cazul câștigat.

Totodată, asigurăm persoanelor păgubite sprijin de coaching, care este adesea necesar pentru a reveni la funcționarea normală după un eveniment traumatic. De asemenea, avem medici și fizioterapeuți care au grijă de partea fizică a revenirii la starea de dinaintea accidentului. Datorită cunoștințelor și experienței noastre, veți primi o asistență completă și profesională în momente dificile și veți fi, de asemenea, reprezentați de persoane cu experiență și competente care vă vor proteja interesele. Vă vom lua povara de comunicare cu Asociația de Asigurări, informându-vă în fiecare etapă a cazului despre parcursul acestuia – cu noi aveți o garanție a unui serviciu profesional și complex.

Amintiți-vă!

Singura noastră remunerație este comisionul din cazul câştigat! Nu veți suporta niciun cost pentru asistența noastră dacă nu primiți indemnizații – toate cheltuielile aferente procesului de despăgubire sunt suportate de Helpea.

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore