Helpea

- activitatea socială

Activitatea socială

Fundacja Pomagamy z PasjąDeoarece ajutorul este pasiunea noastră, nu am putut să ne oprim doar la obținerea despăgubirilor pentru clienții noștri. Motorul acțiunilor noastre nu este doar un simț al responsabilității sociale, ci și dorința de a schimba chiar și o bucată din lume spre bine – zâmbetul pe fața încă unei persoane pe care am ajutat-o înseamnă pentru noi mai mult decât banii. De aceea, în 2017, am creat o fundație a cărei scop sunt activităti profilactice care cresc conştiiența participării în siguranță la traficul rutier și comportamentul în situațiile care daunează sănătății, vieții, precum şi acordarea primului ajutor. În cadrul activității desfăşurate de fundație, ajutăm şi persoane care se află într-o situație materială dificilă.

pomagamy z pasją

Vezi cum te putem ajuta. Scrie-ne sau telefonează-ne.

Fundația Ajutăm cu Pasiune

26-600 Radom, str. Biznesowa 15
tel.mob. 534 020 120
tel. 48 679 67 57
adresa e-mail: fundacja@pomagamyzpasja.pl

  • Acordăm asistență financiară și psihologică persoanelor aflate în grija nostră, finanțăm tratamentul, achiziționarea echipamentului de recuperare şi medical sau protezelor ortopedice.
  • Acordardăm burse și premii, astfel încât studenții noștri să poată educa și dezvolta pasiunile și interesele lor.
  • Organizăm colecte publice, licitații și concerte caritabile, sprijinim persoanele cu handicap și desfășurăm activități educaționale care au ca scop integrarea lor și îmbunătățirea calității de viață.

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore

MGG Helpea Team

Încalitate de companieHelpea, promovăm un stil de viaţă sănătos în spiritul sportiv şi competitiv. În mod regulat susţinem activităţi organizate, antrenamenteșiparticiparea la curse de ciclism ale grupului MGG Helpea Team.

Czarni Radom

Sprijinim echipa noastră locală de volei Czarni Radom.

BJJ

Am sponsorizatturneul de jiu-jitsu brazilian.