Helpea

- etica profesională

Etica Profesională

Etica profesională este un element important în activitatea noastră. Domeniul legat de despăgubiri este deosebit de expus la acţiunile necinstite, de aceea ne-am asigurat foarte bine ca fiecare partener al nostru să treacă printr-o formare profesională corespunzătoare şi atât în munca sa, cât şi în viață să se ghideze după principiile etice şi morale, conforme cu standardele pe care le creăm.

Tocmai de aceea, de la începutul existenței firmei, am hotărât să aplicăm Codul nostru intern de Etică, care reprezintă o culegere a principiilor şi normelor, obligatorii în timpul întregului contact al clientului cu compania.

CODUL ETIC

Scopul Codului Etic al Partenerilor HELPEA – Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri, este definirea standardelor etice de acţionare a Partenerilor HELPEA – Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri, ridicarea nivelului de satisfacere a necesităţilor Clienţilor şi protecţia intereselor lor.

Întregul are ca scop consolidarea unei imagini pozitive a HELPEA – Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri, şi toate acestea, cu gândul la o calitate înaltă a serviciilor prestate.

Ca partener HELPEA – Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri:

Îmi desfăsor activitatea, în conformitate cu principiile şi standardele acceptate, mă las condus exclusiv de binele Clientului
Cum lucrăm
Respect bunurile personale şi demnitatea Clienţilor şi a tuturor angajaţilor şi colaboratorilor
Respectăm
Am grijă să deservesc fiecare Client la acelaşi nivel înalt
Avemgrijă
Întotdeauna servesc Clientul cu un sfat şi ajutor în situaţiile grele
Oferimsfaturișiajutor
Respect principiile unei concurenţe loiale în interiorul HELPEA – Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri
Respectăm reguli
În cadrul activităţii desfăşurate respect prevederile Legii din 29 august 1997 privind protecția datelor cu caracter personal (Monitorul Oficial din 2002, nr. 101, poz. 926, cu modificările ulterioare) și, în special, aplic măsurile organizatorice și tehnice adecvate pentru protejarea datelor personale prelucrate, datele personale sunt prelucrate pe baza unei împuterniciri personale.

Mă oblig în special la:

– obținerea și prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legea și, în special, cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal din 29 august 1997 (Monitorul Oficial, nr. 101, pct. 926, cu modificările ulterioare)

– păstrarea în secret a tuturor informaţiilor legate de activitatea comercială HELPEA – Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri.

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore