Helpea

- istoric

Istoric

Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri Helpea de aproape 5 ani asigură ajutorul juridic profesional clienților în situații de viață dificile, cum ar fi accidente de circulație, pagube materiale și moartea celor mai apropiate persoane. Datorită încrederii pe care n-o acordă clienții din 2012, ne dezvoltăm în mod constant ca firmă, extindând domeniul serviciior prestate, zona de activitate și îmbunătățind în continuare abilitățile noastre și mai ales nivelul de servicii pentru clienții noștri. Încă de la începuturile sale, compania:

  • a ajutat mai mult de 9 mii de persoane păgubite,
  • obținând peste 60 de milioane de pretenții de la asigurători,
  • și asigurând gratuit peste 100 de mașini înlocuitoare, de asemenea,
  • a creat propriul birou de avocatură care angajează cei mai buni specialişti în domeniul despăgubirilor.

Ajutăm păgubiții nu numai din întreaga Polonie, filiala Centrul Dumneavoastră de Despăgubiri Heplea îşi desfăşoara activitatea din anul …… și în România. În anul 2014, dezvoltarea dinamică a companiei noastre ne-a determinat să ne transformăm în Helpea Sp. z.o.o., pentru a-i ajuta mai eficient pe clienți. Echipa noastră se extinde în permanență cu mai mulți angajați care au grijă de cea mai înaltă calitate a serviciilor și de abordarea individuală a fiecăruia.

Ajutorul este pasiunea noastră, iar credința în faptul că datorită muncii noastre oneste, îmbunătățim calitatea vieții persoanelor păgubite în accidente, ne împinge la acțiune. Cunoaşteți-Ne

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore

Helpea în cifre

Despăgubire Clienți Satisfăcuți

Clienți Satisfăcuți

Despăgubire  Revendicări obținute

Revendicări obținute

Despăgubire Mașini de înlocuire

Mașini de înlocuire

  Angajați și Consultanți Juridici, Juriști stagiari, Referenți - Lucrează pentru Dvs

Angajați și Consultanți Juridici, Juriști stagiari, Referenți - Lucrează pentru Dvs