Helpea

- cum funcționăm

Cum funcționăm?

Credeți că cererea de despăgubire este dificilă și consumătoare de timp? Nu trebuie să fie aşa cu noi. Faceți o analiză pas cu pas a cazului dvs., astfel încât despăgunirea pentru vătămarea sănătății sau moarteaunui om apropiat să nu fie subestimată:

h

Pasul 1 – Analiza cazului

Reprezentanţii noştri au grijă întotdeauna să fie cazul Dumneavoastră analizatcu exactitate. De aceea aveţi siguranţa, că în cazul Dumneavoastră vom obţine o despăgubire mare. Această etapă este fundamentul muncii noastre. Datorită cunoaşterii detaliate a cazului Dumneavoastră suntem siguri că avem toate informaţiile şi documentele necesare care ne vor permite sprijinul eficient în obținerea despăgubirii.
k

Pasul 2 – Semnarea contractului

Atunci când hotărâți să ne ocupăm de cazul Dumneavoastră şi să vă ajutăm să obţineți o despăgubire, semnăm un contract, care este trimis la centrala companiei. De acum, noi ne ocupăm de toate formalităţile, pentru ca Dumneavoastră să nu vă îngrijorați de nicio chestie şi să aveţi linişte sufletească. Ştim cât de important este acest lucru pentru dvs., deoarece colectarea independentă a documentelor, învăţarea procedurilor de despăgubire şi recurs, ocupă mult timp şi provoacă o mulţime de stres, care veţi evita cooperând cu noi

Pasul 3 – Verificare

Echipa de avocaţi, consilieri juridici şi referenţii analizează cu exactitate documentele trimiseşi are grijă ca toată documentaţia să fie pregătită conştiincios, datorită acestui fapt asigurătorul nu trage de timp şi rapid plăteşte despăgubirile datorate Dumneavoastră. Specialiştii reprezintă esenţialul în această afacere, pentru că avem grijă să fie cazul Dumneavoastră în mâini bune.

Pasul 4 – Contul on-line cu acces la caz 24h din 24 de ore

Este un pas revoluţionar, care vă va permite un acces la caz timp de 24 din 24 de ore, acesta estesistemul nostru intern de monitorizare on-line a cazului în sistem. Datorită acestui fapt, vă puteţi simţi sigur, pentru că ştiţi la ce etapă se află cazul Dumneavoastră, vă puteţi contacta cu noi sau să trimiteţi documentele care lipsesc. Ştim ce încrederede ne-ați acordat, de aceea facem totul, pentru ca cooperarea să fie cât mai clară şi să decurgă bine.

Pasul 5 – Startul cazului

Odată ce ştim, pentru ce sumă vom aplica, trimitem o scrisoare elaborată detaliat la Societatea de Asigurări. Asigurătorii deseori cer diverse documente suplimentare, întârziind astfel decizia de plată, dar noi suntem pregătiți pentru acesta – din experienţă ştim ce şi în ce mod trebuie să prezentăm să reducem la minimum timpul de aşteptare pentru o decizie.

Pasul 6 – Aprobarea şi plata despăgubirii

Asiguratorul soluționează pozitiv cererea noastră şi plăteşte despăgubirea. Primiţi bani în timp de 7 zile şi în acest moment, şi noi primim plata pentru munca bine executată. Rapid, decisiv şi eficient – aşa acţionăm deservind cazul Dumneavoastră de la început până la lichidarea totală a daunelor.

Pasul 7 – Proces în cazul refuzului

În cazul în care echipa noastră de jurişti consideră că suma pe care Asiguratorul este de acord să plătească, nu compensează în totalitate daunele – cu permisiunea Dumneavoastră, şi pe cheltuiala noastră, ne luptăm pentru mai mult în Instanţă. Vom face orice posibil ca să primim o compensație adecvată, deseori mai mare decât ceea ce oferă la început Societatea de Asigurări.

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore

 

Dacă încă ezitați să ne predați cazul, luați la cunoştință principalele beneficii ale colaborării cu noi:

  • Fără rezultate, nu există plată– adică, activitatea noastră este răsplătită numai după ce am câştigat cazul – până atunci nu există costuri asociate cu munca noastră! De aceea facem totul, ca să câştige cazul Dumneavoastră, iar valoarea daunelor să fie cât mai mare.
  • Cooperăm cu consilieri juridici, avocaţi cu experienţă, doctori şi clinici de recuperare deci sunteţi siguri că după accident veţi ajunge pe mâini bune.
  • Plătim costurile de judecată –ca unii dintre puțini, dacă cazul dvs. necesită acest lucru, vom suporta costurile instanței pentru a continua să luptați pentru compensarea dvs.