Helpea

- Despăgubiri pentru accidente rutiere

Despăgubiri pentru accidente rutiere

Conducător auto. Dacă ați fost un conducător auto și ați participat la un accident de mașină care nu a fost din vina dvs., puteți solicita despăgubiri pentru orice vătămare a sănătății dumneavoastră și orice pierdere materială asociată accidentului, cum ar fi pierderea câștigurilor salariale.
Conducător auto despăgubiri pentru accidente
Pasager. Ca pasager al unui vehicul după accident sau al unei motociclete, sunteți nevinovat și puteți LICZYĆ despăgubire pentru un accident de circulație, chiar dacă conducătorul tău de auto a cauzat o coliziune.
Pasager despăgubiri rutiere despăgubire după accident
Motociclist. Dacă ați fost acroşat sau lovit de un alt vehicul, puteți depune o cerere pentru despăgubiri de circulație. Puteți solicita despăgubiri pentru o motocicletă deteriorată, îmbrăcăminte deteriorată, pierderi de câștiguri și daune asupra sănătății.
Motociclist vehicul accidentat
Pieton. Veți avea dreptul la platadespăgubirii din RCA pentru daune cauzate sănătății dvs. dacă ați fost acroşat de un autovehicul.
Pieton despăgubire pentru accident rutier

Dacă ați fost vătămat, fiind unul dintre victimele accidentelor menționate mai sus, veți beneficia de asigurare de răspundere accidentală pentru autorul accidentului sau persoana responsabilă de repararea daunei.

Cu acest titlu aveți dreptul la:

 • Despăgubiri pentru prejudiciu ca urmare asuferințelor fizice și psihice
 • Rambursarea cheltuielilor de spitalizare și în afara spitalului
 • Rambursarea costurilor de achiziție a medicamentelor, a echipamentelor de recuperare
 • egalizarea veniturilor pierdute
 • costurile de îngrijire a terților
 • rambursarea costului unei alimentații adecvate sau mai bune
 • rambursarea costurilor de călătorie legate de tratament, precum și vizitele rudelor
 • rambursarea costurilor de călătorie legate de tratament, precum și vizitele rudelor
 • În caz de envoi mai mari rambursarea cheltuielilor
 • rambursarea cheltuielilor legate de pierderea lucrurilor

În cazul în care, ca urmare a unui accident sau a unui prejudiciu, principalul accidentat a murit:

 • Compensația unică pentru un accident de mașină din cauza unei agravări semnificative a situației de viață pentru fiecare persoană împuternicită cum ar fi părinții, copilul, soțul / soția, bunica, bunicul
 • Compensare pentru daune după moartea unui apropiat pentru fiecare dintre cei împuterniciți
 • rambursarea cheltuielilor de înmormântare și îngropare (inclusiv cumpărarea sicriului, coroanelor de flori, hainelorde doliu, pomană, piatră de mormânt)

Tineți minte!

La despăgubirea după accident rutier din polițaRCAa autorului accidentului au dreptul toate victimele accidentului, precum şi pasajerii vehiculului condus de autorul accidentului. O persoană care a achiziționat mai multe asigurări de accidente poate primi despăgubiri de la oricare dintre ele. În cazul în care vehiculul, cu care ne-am deplasat în momentul accidentului a avut asigurarea de accidente, atunci în afara despăgubirii din RCA-ul proprietarului vehiculului, putem să cerem şi o despăgubiredin asigurarea de accidente și o mașină de înlocuire.

Putemsăvăajutăm

Contactați-ne completând formularul
iarnoivomvedea cum văputemajuta.

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore