Grupul Helpea

și Partenerii

Grupul Helpea:

helpea

Helpea

Helpea – timp de aproape 5 ani oferim asistență profesională în plata despăgubirilor. De la începutul existenței companiei, am ajutat peste 9 milioane de păgubiți, obținând peste 60 mln de prestații de la asigurator şi asigurând peste 100 de maşini înlocuitoare gratuite.

www.helpea.pl/ro

helpea international

Helpea International

Helpea International, cu sediul în București, are ca scop să ajute persoanele vătămate în urma accidentelor pe teritoriul României. Începuturile nu au fost uşoare, însă primele sute de clienți în 6 luni de activitate pot conta pe ajutorul nostru.

Birou Viziunea

Birou Viziunea

Birou Viziunea noastră este de a crea un birou de avocatură dinamic şi modern care înțelege pe deplin nevoile clientului. Folosind toate cunoștințele și experiența noastră, dorim să oferim clienților noștri asistență juridică complexă.

www.kancelariadomanski.pl

Birou Viziunea

HelpeaCar

Dacă ați avut un incident sau un accident mai grav şi aveți nevoie de un autovehicul înlocuitor, luați la cunoştință oferta HelpeaCar. Știm problemele care trebuie rezolvate după un accident, iar asistenții noștri specializați vor fi fericiți să vă ajute. Totul pentru a vă putea bucura de autovehiculul înlocuitor cât mai curând posibil.

www.helpeacar.pl

helpea

Fundația Ajutăm cu Pasiune

Înanul 2017 am înființat o fundație, a căreiscopsuntacțiuni de prevenire care crescgradul de conștientizare cu privire la participarea în condiţii de siguranță la trafic rutier şi privind comportamentul în situaţiilede amenințare a sănătățiișivieții, precum șiacordarea de prim ajutor. În cadrul activităţii fundaţiei ajutăm, de asemenea,persoanele pagubite in accidente, care, din diverse motive, se aflăîntr-o situațiematerialădificilă.

www.pomagamyzpasja.pl

Scrieți-ne - Vă vom ajuta

Vă vom contacta în 24 de ore

Parteneri Helpea

helpea

Centrul Medical FizjoMedica

Centrul Medical FizjoMedica văinvită la o reabilitare complex efectuată de un personal medical calificat. Oferă echipament modern, tratamente inovatoare şi o abordare personalizată faţă de pacient.